torsdag 18 december 2008

Gå bort Present



Den här lilla presenten skall min mamma få i morgon! Jag blandade alla torra ingredienser till saffransskorpor och la det i en glasburk. Sedan är det bara för mamma att tillsätta smält smör och ägg och följa receptet!

Jag tar en lite bloggpaus och återkommer efter helgerna!!

Önskar Er Alla en riktigt GOd Jul och ett Gott Nytt År!

fredag 12 december 2008

Jul i Stugan

Nu är det riktig Jul i vår lilla stuga! Varje dag jag kommer hem från jobb och stall, så njuter jag av allt mysiga med ljus och alla dofter! Vi har ätit i "salongen" varje kväll framför brasan och verkligen njutit! Julen kommer innebära äventyr för oss och därför Njuter vi ännu mer nu innan!!







I år har ajg varit sparsam med tomtar, men slösat med grönt och små röda detaljer! Sen blir det roligt att få fram vitt igen efter jul! Fast lite vitt blir det ju alltid ändå! Den fina vita kannan har jag köpt av Malin och den fina flughuvan köpte jag på Lustfyllt när jag och Malin var där i November.

Ha en riktigt härlig Lusse helg!!

måndag 8 december 2008

Anno 2008




Bygget Anno 2008 blev utan skorsten och takpannor.... Men rakare och stabilare än förra årets hus..... Först tänkte vi (jag och mor) inte bygga något i år, men det är ju så roligt, mysigt och huset är ju så fint (om man får berömma sig själv ;)!
Vill ni se förra årets bygge kan ni kolla här
Ha en skön vecka!!

måndag 1 december 2008

Skridskor på plats





Nu är skridskorna och kransen på plats på dörren!
Jag brukar göra en krans av mossa, men i år fick det bli en krans av silvergran. Jag dekorerade den sparsamt med taklök och murgröna.
Julros tillhör också en favorit och den kom på plats i min rostiga urna. Det bästa med julrosen är att man kan plantera den i rabatten och njuta av den igen nästa år!
Det är fullt upp överallt för tillfället, men jag försöker ändå stanna upp och njuta av adventsstämningen!