torsdag 12 juni 2008

Söndagsutflykt

I Söndags var jag på söndags utflykt med Sara, Anna, Annika, Mia och tre kompisar till Sara. Vi började på Särdals kvarn utanför Halmstad. De har en mycket mysig kvarnbod med hemmalagad saft och sylter av olika dess slag. Där är även ett otroligt mysigt litet café och en plantbod. Jag köpte en lavendel som jag har i min lilla korg vid garaget.






Tidlösa trädgård i Särdal



Små Ting och Tidlösa trädgård




Thyras Gård och Små ting

Efter Stoppet i Särdal gick turen vidare mot Små Ting i Harplinge. Jag har kört förbi skylten varje gång jag tränat Dressyr, men aldrig svängt inom. Det var en liten väldigt mysig butik som jag är glad att jag hittat!




Till sist gick färden till Country Style på Thyras gård utanför Falkenberg. Vi parkerade bland hästhagarna och innan vi shoppade bjöd Kicki på god fika! Vi snackade och hade säkert kunnat sitta där ett bra tag till om inte kvällen började närma sig!




Det roligaste med bloggen är nog att man lärt känna likasinnade som gillar inredning precis som jag och som bor så nära!








Den här söta lampskärmen och tavlan köpte jag på Små Ting.


Detta lilla hjärtat inhandlades på Country Style.

Tack ALLA för en riktigt trevlig eftermiddag!





11 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Kikade in på små ting - så ljuvliga trädgårdssaker!

Fina fynd du gjorde!

Kram Maud

Lindesnäs-Annika sa...

Tack själv!! Hoppas att du kom upp imorse.. ;)
Ha en riktigt go fredag!!

KRAM

Anonym sa...

Det verkar vara en mysig tur ni haft. Fina ställen ni var på.
Harplinge känner jag igen - är det där grönkålen kommer ifrån?

Annika
Naturliga Ting

Unknown sa...

Halli hallå!!

Va mysigt ni verkade ha!! =)
Ser för härligt ut..fikat med greengate sakerna mm
Själv stog jag och sjöng ute i solskenet medans andra fikade!! hi-hi...Självklart öppnar jag om jag kan!! =) Bara messa mig ett par dar innan..så att jag vet!! Skulle va sååå kul att se dig igen!! Stor mega kram på dig vännen... Tur att du är chef föresten, så att du inte fick skäll när du försov dig hi-hi..Hoppas att det gick bra ändå..I bland kan det börja så fel!! ti-hi...kramis Malin

Tidsmästarinnan sa...

Halloj!
Tidlösa trädgård känner jag ju till, men den andra butiken, små ting, var ny för mig, den måste jag komma ihåg att besöka, verkar ju supermysig!

Tack för tipset - och vad fina saker du köpte!

me and alice sa...

Hej!
Vilken mysig resa ni var på... Skulle också vilja åka till thyras gård. Tycker att Kicki verkar vara så mysig och ha en så fin butik!!
kram Susanne

Marie sa...

Låter som ni hade en jätterolig söndag! Önskar så att jag hade kunnat vara med, men det blir väl fler tillfällen som tur är! Mysiga butiker ni besökte och vilka fina saker du köpte!

Ha en trevlig helg Lina!
Kram Marie

Solsjö - Under en vind sa...

Gokväll vännen!!! Sitter uppkrupen i soffan med mannens bärbara...är annars förpassad till den stationära datorn, men nu är han iväg och spelar fotbollsmatch. Tittar med ett halvt öga på en Beckfilm.....

Vad mycket fina bilder från i söndags! Dina inköp var ju såå mysiga!

Ha nu en riktigt skön helg! Kramar!

Lina sa...

Hej!
Kikar tillbaka hos dig och lämnar ett litet meddelande! Kul med ännu en häörlig och inspirerande blogg att besök! Jag kommer tillbaka!

Er söndagsutflykt gick inte av för hackor! Sparar dessa adresser för eventuella utflykter i sommar! ;- )

Må så gott & ha en bra vecka!
/Lina

A home far away sa...

Åh vad jag blir inspirerad av ditt inlägg, är ju på Sverige semester och har definitivt ett par saker kvar att handla, men vet inte vart jag ska hitta grejerna här i Sthlm-området! Högst frustrerande...
Men efter 1 vecka nu i Sverige utan direkt bloggande ska jag kolla runt lite på bloggarna för att se vart jag ska vända mig!

Kram på dig
Gunilla

LOPPISLIV sa...

Ohhh, låter som om ni hade det jättemysigt! Alltid roligt att möta likasinnade och åka på inspirationsträff. Fina saker fick du med dig också ju. Ha en härlig vecka...Kram Paula