tisdag 1 juli 2008

Vimplar, Kuddar och Duk

Vi hade väldigt trevligt på vår utflykt i söndags, men jag tänkte berätta mer om det en annan dag, för jag har inte hunnit fota mina fynd ännu!

Tänkte idag, istället visa er lite nytt på altanen. På Rusta hittade Annika dessa fina vimplar och jag skickade bud efter en rödprickig. Tyckte den passade så bra i vår trädgård.

Har länge funderat på att köpa tyg från GreenGate, men jag funderat fram och tillbaka och snålheten höll tillbaka mig lite. I stället hittade jag denna vaxduk för en billig peng (gillar egentligen inte vaxduk, men det passar ju bra att ha ute). Jag har även köpte två kuddar på Hemtex att ha i trädgårdsstolarna för att mysa till det lite.





Visar även en liten bild på ett litet, litet fågelbo som står i rabatten och ser snällt ut.


P.S I dag var jag på utförsäljning i en liten butik i Halmstad och där sprang jag på Fru Gredelin. Jag visste inte att det var hon, men vi tittade på varandra flera gånger och tillslut så vågade Hon fråga om det var "Lusthus Lina" och det var det! Så märkligt, men så trevligt!! Synd att vi inte hann prata mer, men det kaske kan bli en annan gång..... Vad jag fick med mig därifrån visar jag också en annan dag.....

9 kommentarer:

MormorRuthsAnn sa...

Nämen vad bra att du inte valde Green Gate...visst det hade säkert blivit fint, men det är många gånger så himla dyrt. Nu för tiden kan jag nästan inte tänka mig att köpa för dyrt...man har blivit kräsen av allt loppishandlande.

Måste ge dig en massa beröm för den ursöta lilla väskan du och din mamma har gjort! Verkligen en toppenfin liten väska. Jag tar också hjälp av min mamma, fast mitt senaste projekt har jag faktiskt gjort själv...blev inte så bra som när mamsen skulle gjort det men det duger.

Kuddarna i soffan blev jättefina!

Ha det gott!
Ann

Bodil sa...

Ja du Lina det var kul att få ett ansikte till ett namn! Jag tyckte nog att du tittade lite fundersamt. Direkt slog det mig att kanske skulle kunna vara Lusthus Lina. Du hade ju påminnt mig om utförsäljningen och jag förstod att du nog skulle ta dig dig. Men jag har ju aldrig träffat dig tidigare, visste inte hur du såg ut. Men jag tog det på dina skor!!! Har ju läst i HP att du basar över en massa buggar på något bygge. Och det är ju inte så vanligt att unga damer spatserar i riktiga byggarbetsskot. He he!
Jag är väldigt nöjd med mina inköp, det blev ju till ett bra pris.
Sen kan jag tipsa dig om en annan mysig affär. Jag är inte så himla ofta inne istan och bara går och strosar och shoppar. Idag hade jag bl a ärende till Synsam. Sen gick jag Brogatan neråt en liten bit. Då står det en skylt där man tidigare kom in Ulles mysiga innergård. På skylten står det "Fröken Kreativ". Där var jag bara tvungen att gå in. Älskar bara den innergården. Butiken ligger i källarlokalen. I sortimentet finns blommor, fattigmanssilver, zink och Green Gates saker. Urläcker miljö. Var bara tvungen att sätta mig en stund i deras vita utemöbler som står på innergården. Njuta var ordet. 4.000 kr för stol och pall var priset. Inte så kul.
Har du inte vrit där så rekommenderar jag det varmt. Särskilt miljön.
Kram Bodil

Bodil sa...

Glömde ju säga att det var smart att göra vimplarna av vaxduk. Tåligt ute och så slipper man fålla. Jättefint blev det.
Kram igen!
Bodil

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hej Lina!

Tycker att Rustas vimplar är mer än ok, har själv stått och fingrat på dem...

Jättesöta saker du har inhandlat, och jag ser fram emot att se dina andra fynd. Knoppbrädorna tex... ;)

Ha det så gott!
Kram Hanna

Marie sa...

Hej Lina!
Vad mysigt det ser ut på eran altan, superfint med vimplarna, duken och kuddarna.
Vad kul att du sprang på Bodil i butiken, världen är allt bra liten ibland!
Blir kul att få se vad du fyndade både där och på söndagsutflykten.

Ha det bra!
Kram marie

Lilla Blanka sa...

Hej Lina!

Åh vilka underbara bilder..!
VA..? Rusta, vimplar..??? Nu fattar jag integenting..hur kommer det sig att de säljer sånna fina?
Jag får nog be maken att svänga in på Rusta i morron och spana efter dom :)

Hoppas vi ses snart igen!!!

Kram & ha en fin helg vännen!
Mia

Solsjö - Under en vind sa...

Vad fint du har gjort!! Vet ju vilket dilemma du har haft för att välja dem!

Vad kul att du sprang på en bloggare på shoppingtur, det var en ny blogg för mig, har inte sett den innan.....

Var du på Linas utförsäljning?? jag tänkte åka in i onsdags, men det blev stranden vid sjön hela dagen med barnen istället och det var sååå härligt! Vi hade en underbar dag med picknick, bad, sol och vänner!

I helgen är det lugnt, bara mannen är bokad till fotbollsmatch imorgon.
Nästa helg har vi desto mer eftersom prinsessan fyller år då...då blir det rosa och kalas!

Ha en underbar helg! Stor kram!

Färjtorp sa...

Oj så söt vimpel! Jag bara älskar prickigt.
Fina bilder från dig.

Kram Johanna

My Lovely Things sa...

Hej!!

åh så fian vimplar..säkert billigare en greengate med kan jag tro..rusta har rätt roliga saker nu förtiden..man kan hitta det ena och det andra där..

Jag har ett loppistips på skänkar i Halmstad om du är intresserad..kika in till mig och ta nummret..

kram anna