tisdag 21 oktober 2008

Danmark

I lördags var jag och mamma på en tur i Danmark. Vi strosade först en runda i Helsingör. Det är ju så mysigt! Känns nästan som om man är utomlands... Ja det är man ju, men längre hemifrån!!

Sedan bara det av till Honning och Flora. Man kan gå där hur länge som hälst och bara inspireras av allt! Man får gå flera varv och ändå så missar man nog någon liten detalj!

Det är så fint inrett överallt, med alla små rum. Kök, badrum, barnrum, vardagsrum och matrum... Nu skall jag se till att baka ett skådebröd! Det är ju så dekorativt!

Sedan gick turen till Kronen. Här har jag aldrig varit tidigare. Det fanns väldigt mycket fint och även där strosade vi en lång stund! Att det dessutom låg alldeles vid vattnet gjorde ju inte atmosfären sämre!

Med mig hem från Danmarksturen blev en mjölsäck som jag inhandlade på Kronen. I övrigt så blev det tusentals idéer och mängder av inspiration!! Och det är inte värt lite det!

Innan vi åkte iväg fick jag en liten present av mamma. Ett parskridskor som hon hittat på loppis. De skall få hänga på min husvägg i vinter! Jag var bara tvungen att prova hur det skulle bli! Vinkan fick föreställa grane....

Nu skall jag krypa ner i sängen efter en lång dag. Lång jobbdag från 06,30 -18,00 sedan den dagliga ridningen och till slut klippt (rakat) min lille häst! Känns fortfarande som om jag har fullt med små hår i näsan....Men fin blev han!

Ha en fortsatt bra vecka!

8 kommentarer:

Annika Christensen sa...

Hur har jag kunnat missat den affären? Var där förre veckan.
Du får nog beskriva för mig var den ligger.Förstår att du fick inspiration.
Skridsko på väggen - jag skall använda mina. Jag skall bli isprinsessa när jag blir stor.
Ha det gott
Annika

Marina sa...

Vilket ställe! DÄr skulle mna nog kunna göra av med en del pengar men även få mycket inspiration. Vilka små högtalare ni har där vid soffan. Våra är stora som möbler (nästan!).

Cin sa...

Vilken härlig inspirationsrunda! Damnark och Helsingör är härligt och fint, svårt att förstå vad de säger bara! ;)
Kram Cin.

Guldkant På Livet sa...

Vilka underabara butiker du besökte i Danmark, så kul att vi fick kika in också!! Man kan bli tokig av ha-begär i såna butiker! Mysigt med skridskor hängade som dekoartion! Mari.

Marie sa...

Så du gjorde Danmark i lördags! Nu när jag ser dina ljuvliga bilder så längtar jag ännu mer till helgen då jag ska besöka dessa favoritbutiker. Vilken fin mjölsäck du köpte!

Ha en trevlig helg Lina!
Kram Marie

Leva som jag sa...

Åh man helt sjuk när man ser dina bilder! Kramkram M

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Ville bara titta in och önska dig en skön helg.
Kram Lotta

Frida sa...

Det låter som en härlig tur. Honing og Flora har ju så vackra saker. Så fint det blev med skridskorna!
Kram Frida