tisdag 8 juni 2010

Renovering påbörjad!Fortfarande är det långt mellan inläggen! Vintern har mest bestått av trötthet och illamående...I september skall vi bli föräldrar! Känner mig piggare nu och allt är spännande och förväntansfullt!

På husfronten har renoveringen påbörjats! Etapp 2, som vi kallar det! Etapp 1 var badrum och tvättstuga som vi gjorde i somras. Vi har grävt ny dränering kring huset, nytt avlopp för framtida badrum på ovanvåningen och gjort glasverandan. Mycket arbete kvarstår, men sen vi fick i fönsterna känns det lite mer verkligt! Det är ett litet snickeri utanför Kungsbacka som gjort dessa fantastiska fönster! Lite foder och lister som fortfarande skall till, men jag kunde inte hålla mig från att visa några bilder. Sen är det ju allt invändigt....

Etapp 3 ligger i stargroparna... Denna etapp har vi valt att ta hjälp med. Ncc har schaktat och i veckan kommer snickarna och påbörjar förlängningen av huset.

Vill ni kika på ritningar och på hur det såg ut innan kan ni kika här! Vi har dock valt att måla huset i pärlgrått istället för rött som vi tänkte från början.

7 kommentarer:

Under en vind sa...

Vilken spännande tid ni har framför er, både med husrenovering men allra mest lyckan att få bli 3! Skönt att du mår bra nu och kan njuta av den sköna tiden!:)

Här har barnen sommarlov tidigt i år, redan den 28 maj (vi jobbade in två veckor i augusti förra året pga att skola ska renoveras nu i sommar) var det avslutning med uppvisningar, kyrka och jordgubbstårta! Inatt har de äldsta barnen sussat i lusthuset och nu har de fullt upp med varsin kompis. Jag har bakat, gifflar på morgonen och kanelbullar på em, fyller frysen inför fina dagar med picknick!

Ha det allra bäst och stort lycka till med allt som är på G! Kramar!

Marina sa...

Grattis, va spännande att ni ska bli föräldrar!
Ser jättefint ut med renoveringen.

Lycka till med allt!

Knitty, Vintage and Rosy sa...

Beautiful

Bodil sa...

Nämen vad kul att höra av dig och vilket underbart budskap du lämnar här. Så kul att ni väntar barn.
Glasverandan är bland de vackraste jag sett - vilka fönster. Huset kommer att bli hur fint som helst. Jag tittade in på ritningen. Och pärlgrått blir jättefint.
Vi har haft mitt lilla barnbarn här i snart en vecka. Gissa om det är ljuvligt. Lille Gabriel är jätteduktig, så trygg här och pratar som bara den hela tiden.
Ha det gott!!
Kram Bodil

Home No.1 sa...

Ahh vad vackert det blir och stort grattis till er som ska få en liten=) Kram Annica.

Anonym sa...

Ser så fint ut! De där fönsterna är supersnygga, de gör hela verandan. :)
Kul att höra från dig här inne.
Ha en bra vecka vännen.
Kramkram

Gúa sa...

ÅÅÅOOOOHHH! Grattis min lilla Lina!
Guuud så roligt..:)
Njut, njut, njut...bara njut av allting!
Det är ju livets bästa gåva.

Huset är FANTASTISKT!
I LOVE verandan. Underbar!!!
När får vi göra reportage?!?..;)

Puss och massa stora varma soliga kramar till dig, från Lussekoftan...