måndag 7 januari 2008

En sista julbild

Jag har faktiskt inte städat ut julen ännu! Hyacinterna har ju som sagt inte riktigt blommat över och granen har jag inte riktigt mage att slänga ut ännu.... Jag ahr dessutom inte haft rikigt tid i hlgen, så att det får vara juligt en vecka till..... Eftersom jag har juligt en vecka till, passar jag på att visa lite bilder från vårt sovrum. Jag fick nya lakan av farmor i julklapp, gråa var dem och jag var faktiskt så fräck så att jag bytte dem till rödrandiga.... Kände att jag ville ha lite jul även i sovrummet... På murstocken har jag hängt en hemtex krans med en röd rosett i och sen står mammas gamla kälke på golvet.

I fönstret har ajg hängt en amaryllis och min nyinköpta ljusstake för året. Rullgardinen har mamma sytt av ett gammal lakan med ett monogam nertill. Det syns lite dåligt, men jag tycker de är jätte fina.

Jag ahr funderingar på att måla snedtaket vitt.... Men en liten övertalning krävs nog innan.... Vi får väll se hur det artar sig......

Ha en riktigt bra vecka!!!

14 kommentarer:

Inmycarport sa...

Hej Lina!
Jättefina påslakan. Rolig idé att hänga amaryllisen så. Det kommer att bli jättefint med vitt tak..hoppas du lyckas med övertalningen.
Ang din fråga hos mig..jag skickar en del saker som jag säljer i butiken. Hör av dig om det är nåt speciellt du är intresserad av.
Ha en skön dag.
Maria

Det lantliga hemmet sa...

Hej lina! roligt att du kikade in..vad fina påslakan och ljusstaken i fönstret var jätte fin..vad är den inhandlad??!! *ler* jag har också målat mina tak vita dem var i furufärg innan det blir en helt annan känsla..ha en go vecka..kramar karro

Marina sa...

Det är alltid kul att se hur andra har det i sina rum tycker jag. Det inspirerar! Påslakanen var fina och vitt tak tror jag på.

eva i halmstad sa...

Va fint du har de hos dej, tack för komentaren hos mej.
Ha de så gott, Eva.

Under en vind sa...

Så fint du har det i sovrummet! Jag har också haft rödvita lakan nu under julen! Även där ska det vara julefint!
En liknande kälke har jag stående utanför huset, den är min gamla och är målad i svagt rosa...funderade på att måla den men denna vintern fick den vara så iallafall....
Pratade med Anna idag om vår mailkontakt, nåt ska vi nog kunna hitta på framåt vårkanten!
Ha en toppendag! Kram!

maja sa...

Mysigt sovrum! ang tak - gå halvägs kanske? = vitlasera, det är lite underskattat i dessa vit-vitt-vit tider, harmonerar till fönstret oxå utan att bli för mörk :) maja

Guldkant På Livet sa...

Så fint ni har!! Ja, vi har målat vårt bruna snedtak upp i vitt, det blev mycket större känsla! Underbart fin vit byrå du har! Mari.

Lotta sa...

Jättefint! Härligt med det röd och vita!

Jag har gjort liknande rullgardin, det ärså fint tycker jag!

Ha en härlig vecka
kram
Lotta

HannaH i Det stora grå huset sa...

Hej!

Jag håller med de andra om att det skulle bli SUPERFINT att måla taket vitt!

Ha det gott!
Hanna

Små Hjärteting sa...

Lycka till med takmålningen. Tror det blir kanon! Har nog aldrig varit till dig förut men kommer garanterat igen.
Kram Jenny

Lime sa...

Ja. Det är ju mysigt att ta in julen men ganska skönt att städa ut den igen. Själv har jag inte städat ut den ännu. Vi har varit borta så mycket över jul så den får stanna lite till :-)

Ha dé!

Marie sa...

Jag tror att det skulle vara jättefint med vitt snedtak, lycka till med övertalningen! Snygga påslakan och den gamla kälken är ju sååå fin.

Ha det bra!
Kram Marie

MiaMaria sa...

Jättefina påslakan det är skönt med lite färgklickar ibland och rött är ju så fint.

Hoppas du lyckas övertala mannen för med ett vitt tak kommer rummet att kännas ännu större och ljusare så Lycka till!

Ha´det så gott i veckan!
Miamaria

SEASIDE LIVING sa...

Fin, fina påslakan! Vad mysigt det är med snedtak... Vi har också målat furutak, i vårt förr förra hus och det blev världens lyft kan jag säga!!!

Här är julen på väg ut, men barnen skrek i högan sky när jag ville slänga ut deras gran så den får vara kvar tills helgen! :)

Kramar till dig!