onsdag 7 maj 2008

Atmosphere

I helgen var vi i Göteborg med mitt jobb. Vi skulle se Lena och Orup. Respektive fick följa med och vi passade på att åka upp på morgonen för att ta en tur på stan. Jag måste villigt erkänna att jag inte kan Göteborg särskillt bra men jag hade i alla fall letat upp Atmosphere på Eniro och mitt mission var att få komma dit! Sagt och gjort! Jag fick med mig sambon även en kollega och hennes man. Vi tog spårvagn dit. Bara det var ju en upplevelse för en gammal skåning!


Väl framme travade vi in i butiken och möttes av den otroligt trevliga butiksägarinnan, Ingrid! Sambon och kollegans man fick genast lite panik i den smått trånga välfyllda butiken och gick ut. Efter kom Ingrid med stolar och bord och kaffe och baguette med ost och korv. Där satt karlarna i solen och njöt och vi kunde i lugn och ro titta på allt fint hon hade!












En sån här söt liten påse fick jag som present!



Med mig hem fick jag en liten Madonna (Är egentligen inte så Madonnig av mig, men tyckte denna var söt!) I bakgrunden ser ni ett klistermärke som jag köpte av Malin på Bloggträffen!





Ett rostigt L, noter, ett kort, fröpåse och som en liten present av Ingrid fick jag även en jätte söt liten lavendelpåse! Tack snälla Ingrid!



I övrigt strossade vi runt i Göteborg och besökte både den ena och den andra affären! En annan trevlig butik vi besökte var Granmas.

De hade väldigt mycket fina saker från bla Greengate och Maileg. Men det blev inget den här gången, men mycket på önskelistan!!

Fler mysiga butiktips godtas gärna!!! Som sagt, jag är ingen trogen Göteborgsbesökare, men kommer nog att bli, efter alla mysiga affärer....

Len aoch Orup var över förväntan!! VI åt på Rondo och fick första parkett, så man kan inte klaga! Söndagen strosade vi lite i parkerna innan vi for tillbaka till Halland!

10 kommentarer:

Radhusdrömmar sa...

Låter verkligen som en toppenhelg!
Det är ju så kul att gå i såna affärer där det är bra och trevlig service :-) Det där med att hon gick ut med stolar till killarna är ju så schysst.

Fina saker du köpte också.

Ha det gott!

Kram Johanna

Gårdsromantik sa...

Men vilken härlig dag!
Besök på Atmosphere och sedan njuta av Lena och Orup!

Kram Maud

Marie sa...

Hej Lina!

Vilken härlig Göteborgshelg! Visst är Atmosphere en superfin butik, jag kan gå där lääänge och Ingrid är ju världens gulligaste! Fina saker du köpte!

Lovar att tipsa dig om lite butiker, säg till nästa gång du ska åka dit! Bodde ju i Göteborg under nästan 6 år, så lite känner man ju till.

Kram Marie

Lilla Blanka sa...

Åh vad fina bilder från Atmosphere..! Ingrid är ju sååå mysig, så man stortrivs i den butiken! Måste åka in snart igen, jag bor ju bara knappt en halvtimme därifrån.
Jättefina grejer du köpte..härlig stämning..!
Kram
Mia

Tidsmästarinnan sa...

Hej! jag hittade ditt inlägg om Särdals Kvarn på nätet, jag har också varit dit, vad kul!!

Atmosphere verkar vara en riktig toppenbutik, önskar man kan få komma dit och kika...

Kram på dig!
S.

Maria sa...

Hej Lina!
Vilken mysig helg du haft. Jag är riktigt avundsjuk...har länge velat besöka Ingrids butik och ska försöka ta mig dit i sommar.
Tack för att du visar bilder därifrån. Önskar dig en riktigt skön helg.
Kram Maria

Lilla Trollbacken sa...

Men så härligt ni verkar ha haft det! Vilken service killarna fick!
Vill oxå åka dit!
Kram
Gabrielle

LOPPISLIV sa...

Hej Lina! Och Tack för senast (bloggträffen) Det var så roligt att träffa alla, tog bara en stund för mig att koppla ihop alla ansiktena med bloggarna :-) Vilken underbar affär du besökt...tänk att jag missat den totalt som ändå är rätt ofta i Gbg...den måste jag absolut besöka nästa gång....tackar för tipset....såg i dina inlägg att du skrivit recept på köksväggen...så himla fint...har du skrivit det på fri hand??? Jag har ett projekt på gång där jag ska skriva recept i en gammal tavla nämligen...Ha det gott och hoppas vi ses till hösten på nästa träff...Jag har länkat dig hoppas det är ok? Kramis Paula

Unknown sa...

Du missade väl inte Grönbergs interiör!! Göteborgs mysigaste butik!!!! Balders är inte heller ledsam!! =) Lät som ni hade en härlig helg..Atmosphere hade en väldans massa godsaker!! Fick du mitt mail förresten denna gången om vimplarna?? Ha det gott..kramis Malin

Bodil sa...

Hos Atmosphere verkar det finnas både det ena och andra. Har aldrig varit där. Blir kanske lite för shabby för 70-talsvillan i mexisten.
Har du varit hos Små Ting ännu?
Kram