torsdag 16 april 2009

Vår

Nu är det verkligen Vår! Tiden rusar iväg! Jag är inte så aktiv på bloggen, men det har sina skäl! Vi håller på för fullt med planering av Bröllop, hjälper svärföräldrarna bygga ny sommarstuga, rida och träna hästen och det roligaste av allt på våren, Pyssla i trädgården (det är nog mest jag som gör det och sambon som bygger....)
Jag har planer på att göra en liten härlig plats vid trappan till loftet med buxbom, rosor, lavendel mm. Men det får nog stå tillbaka för allt annat som är planerat detta år!
Jag vill få ihop trädgården med det där inne. Att man inte har någon skarp gräns mellan inne och ute. Men som sagt Rom byggdes inte på ett år! När vi flyttade hit för snart fyra år sedan fanns det ingenting i trädgården. Vi har gjort de rabatter vi har, gjort lite grusgångar, byggt lusthus och damm.
Bilderna tog jag för en vecka sedan och nu blommar Magnolian för fullt, syrenen har stora knoppar, Äppelträdet likaså. Tulpaner och andra lökväxter blommar för fullt!
En härlig tid!

7 kommentarer:

Under en vind sa...

Härliga bilder! Ni har ju hunnit med en hel del sedan huset blev ert!
Spännande med alla bröllopsplaner! Tycker nästan att det känns mer som vår än sommar nu, det enda som fattas är allt det gröna....men igår blåste det ganska kallt här...då grundades barnens små däckstolar istället...
Hittade dem i tisdags då jag var på tur i stan, passade på att klippa mig för vem vet när jag hinner det nästa gång...:) Räknarna nu dagarna och hoppas att bebisen kan tänka sig att komma snart.....

Ha en riktigt skön helg! Kram!

Ika sa...

Fullt upp förstår jag, hoppas du hinner njuta så att inte bröllopstiden bara försvinner för er.

Cin sa...

Härliga bilder! Vi har också fullt ös, så bloggen och datorn hemma får vila lite längre perioder. Men det gäller ju att vara ute i det fina vårvädret.

Ska kanske provdekorera hjärtat för att se hur det blir...
Festprogrammet är fortfarande på gång, ska ta ett ryck i helgen hade jag tänkt.
Ha en skön helg.
Kram Cin.

Marina sa...

Oj, du har mycket på gång minsann.
Trevlig helg!

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Det går inte så bra med mina affärsplaner..jag är för feg!! Kan inte så mycket om ekonomi..men vi får se..nu när det är lågkonjuktur kan man lika gärna vänta.
Tack för att du frågar.
Kram Lotta

Marie sa...

Vilka härliga bilder, finns inte mycket som är vackrare än Magnolia. Längtar tills min blommar också.

Ha en bra vecka Lina!
Kram Marie

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Vår skola är bara festlokal, lekstuga för barnen och förvaring till saker och ved.
Kram Lotta