torsdag 28 maj 2009

3 år, 1 månad, 1 vecka!


I dag för tre år, en månad och en vecka sedan började jag blogga!
Jag började på trädgårdsblogg. Jag är inte den mest aktiva bloggerskan, men kan inte heller ge upp den. Jag har inte extremt mycket besökare eller kommentarer, men jag kan inte heller skryta med att jag är så duktig på att själv kommentera på andras bloggar. Jag tar det som det kommer och känner ingen press! För mig är det en inspirationsbank och dagbok. Men för att ta andras inspiration försöker jag även dela med mig lite! En sak som är rolig, det är att se hur projekt i trädgård och huset har förändrats. Det blir ju en form av dagbok. Man tycker ibland att inget har hänt, men när man blickar tillbaka, så har det ju faktiskt hänt en hel del!

Bilderna har jag tagit i Gilleleje i Danmark, när vi var där förra sommaren. Ljuva rosor, stenlagd innergård och vitt staket, det är likt en dröm tycker jag! Det skall jag skriva upp på min önskelista, nu när jag fyllt tre år som bloggerska!

9 kommentarer:

Ika sa...

Vilket underbart staket med så vackra rosor. Precis så hoppas jag att jag får det vid vårat staket när det någon gång kommer upp.

Jag kollade själv på lite trädgårdsbilder från förar året nyss o kune då se vad mycket som hade hänt bladn växterna i trädgården. Hade ju aldrig haft det att jämföra med om jag inte bloggat så det är jätta bra att ha den för sin egen skull.

Grattis på 3 års dagen!!!

Marina sa...

Underbara bilder!
Det är klokt att du bara bloggar så mycket som du själv vill. Allt för många verkar känna att de måste prestera ett visst antal inlägg.
Kram!

Älskar sött/ Unik kollektion sa...

Ljuvliga bilder!!! Idylliskt!! =)

Kan du messa mig i mon å påminna mig om badkaret!?? =)

Massor med grattis till dina tre år!! Tänk va tiden går fort...

Fira, njut å va gla...kramelikram Malin

Guro sa...

Gratulerer med 3 år, 1 måned og 1 uke :) Synes det er fint at du har en laidback holdning ;)

idémakeriet sa...

Hej,
Det var ett tag sedan jag var här.
Är själv inte heller så bra och aktivt som andra men vadå?
Du jag läste någonstans när jag googlade att ni hade också tittat på de där fina grå/svarta plattorna från Qvesarums. Vi håller på att bestämma det sista och nu hörde jag idag att de plattorna var inte så lämpliga i köket. Jag blev lite räd så jag gick igång för att få lite mer info. Har du mer erfarenhet eller tips om dessa plattor?
Hörde att de har porier så att de inte är så lämpliga i köket när man spiller med saker och ting.
Hoppas du kan ge mig något svar.
Ha en skön helg.
Kram Gerda

Bodil sa...

Vilken ljuvlig innergård. Sådan kan jag inte göra här hemma. Har liksom ingen gård. Men jag har lagt singel från garanget och en bit in till groventren. Det får duga.
Önskar dig en skön helg!
Kram

Ida sa...

Vilket underbart hus och vilken trädgård. Ett sånt hus skulle jag inte tacka nej till. Vilka fina bilder du visar på din blogg. Så mysigt lusthus ni har. Ett sånt kan jag bara drömma om.
Ha det så gott.
Kram Ida

Sara sa...

Åh men GRATTIS till bloggandet! Det va inte dåligt :)

Jag tycks vara veteran men minsann där slog du mig, jag har "bara" bloggat 2 år och ungefär 7 månader.

Superfina bilder visar du. Speciellt dukningen gillade jag :) (längre ner).

Kramkram

vita zara sa...

Vad fint ni fick i köket, och den där sängen hade till och med jag haft råd med, jag hade slagit till direkt, hm,,,,, min man säger samma sak till mig.
Han blir mycket förtretad när jag släpar hem saker och stoppar i vårt förråd.Så nu försöker jag lugna mig.
Men den där sängen skulle vara jättesnygg på min blivande altan, och inglasning, där skulle jag bädda upp den med madrass och massor av kuddar.
En sån skulle jag vilja ha.
Att ha den i ett blomsterland med slingrande blommor, ex slingerkrasse, skulle också vara läckert.Vilka vackra dukningar du har.
Kram Zara