torsdag 13 januari 2011

Före Efter del V


Där fönstret är på bilden är numera en dörr in till vårt nya sovrum.


Nu har vi kommit till sovrummet. Vi hade vårt sovrum där trappan kom upp på ovanvåningen tidigare. I dag har vi sovrummet i vår tillbyggda del. Vi la in nytt massivt furugolv som vi slipat och vitlutat. Väggar och tak är vita. Lillskrutten får sova hos oss än så länge eftersom han fortfarande vaknar en till två gånger om natten för att äta.

Vi har kvar vår gamla dörr som sänggavel och sängen har fått nya kuddar från Lexington.

I vårt gamla sovrum har jag en soffa och längs andra väggen har vi köksskåp från ikea som förvaring (visas ej). Där soffan står är tanken att det skall bli badrum i framtiden. Därför slipade och lutade vi aldrig golvet här.

4 kommentarer:

marita blücher sa...

Hej Lina,
Tack för din rara hälsning hos mig. Förstår att det har varit jobbigt med allt om- och tillbyggnadsstök, men vilket fantastiskt resultat ! Ni har verkligen ett vackert och smakfullt hem.
Ha det så bra och varma kramar/Marita

Änglahus sa...

Så himla fint ni har det, precis min smak! Även vi bor på 90 kvadrat så ska verkligen läsa lite om er utbyggnad, kanske bättre än att hitta ett större hus? Länken till blogg"piffningen" är http://shabbyblogs.com/ Ha det gott!/Kram från Annica

Änglahus sa...

Tack för tipset om mössrona på Geggamoja, jag har spanat in dem men trot/gissar att den är lite kallare i färgen? Ska iof sig in till stan på lördag, så ska spana då, hi hi. Ha det gott ;0)

Essay_writer sa...

I love it a lot