måndag 29 oktober 2007

Oliv

Nu har min Oliv fått flytta in! Det har varit minusgrader i Halmstad några nätter, så då tog jag in mitt lilla träd. Oliven brukar tappa blad om det kommer in i värmen, men än så länge är det fint och då vill jag ha det inne! Det är ju så fint!! Tappar den för mycket får jag flytta ut trädet i lushuset med en filt om sig. Det trivs bäst lite svalt.

Jag fick trimma mitt träd lite och med hjälp av lite grenar från mammas oliv, fick jag ihop till en krans!

Hoppas att er helg varit bra. Min har varit lugn och skön! Uppladdning inför nästa helg med kalas fredag, lördag och söndag....

11 kommentarer:

Marina sa...

Jag har också mitt olivträd inne nu. Hoppas det ska få behålla bladen eftersom jag har det i verandan och där är ganska svalt. Din krans är söt! uU kan väl också visa dina julkort?

lotta sa...

Vackert med Olivträd, jag skulle kunna tänka mig ett just för att binda en vacker krans som du gjort.. Fina höstarrangemang du gjort och visar i föregående inlägg och bra användningstips för glasskålen med fot, jag har nämligen en sådan också - tack för tips! 8`)

"M" sa...

Fint med olivträd.
Jättefin krans åxå....kul att göra höstarrangemang...mvh "M"

Poppins sa...

Så söt din lilla olivkrans blev. Och hjärtat gör det ännu sötare!

Under en vind sa...

Så fint träd och krans!! Sneglar på ditt skåp också till höger, ser så fint ut med arrangemanget ovanpå! Visst är det höstruskigt nu....här är det såååå grått!
Må gott, kramis!

Marie sa...

Mina olivträd har också fått flytta in. Din krans är jättesöt! Vi har också kalas till helgen, både jag och min minsta fyller år. Så den här veckan är det bakning som gäller, inte min favoritsysselsättning. Men 3-åringen tycker det är jätteroligt.

Kram Marie

Cin sa...

Ah, där har jag förklaringen! Jag har tydligen flyttat in mitt stackars olivträd för tidigt för det har redan hunnit med att tappa en massa blad. :( Stackars träd som kommer till mig som ignet begriper... Men nu vet jag varför iaf, hoppas det tar sig igen bara. Får väl sätta ut det i förrådet eller nått.
Ja, ja, man lär sig så länge man lever!

Anna i den vita soffan sa...

Vilka mysiga bilder du visar! Det blev ju jättefint med de nya bokhyllorna du visade nedan. Klokt ibland att köpa nytt i stället för att kämpa med ommålning. Tack för kommentaren inne hos mig!

Inredningsgalen sa...

Vacker att hänga på dörren!

Under en vind sa...

Strutarnas papper är kopierade ur boken "Vit jul", där finns sidor längst bak som är tillåtna att kopiera. Jag lånade boken på biblioteket. NU ska jag tillbaka till jobbet, är bara hemma och vänder en timma....Kram!

Mysiga lantliga ting sa...

Åh vad jag vill ha ett olivträd!! Du har gjort en sån fin krans, blir så fint av olivblad.
Kram från mej.