tisdag 2 oktober 2007

Längtar efter jul!

Är det någon mer än jag som längtar efter jul? Jag kan längta hela året! Jag älskar första advent, när man får plocka fram ljusstakar och göra fina blomsterarrangemang som hör julen till! Förra året hade vi ingen gran för vi var knappt hemma över jul, men i år vill jag ha en! Tycker även att det var väldigt tjusigt med adventsljusstake så enkel som denna!

Tiden går fort, snart är vi mitt uppe i allt julbestyr!

Måste tyvärr erkänna att jag glömt var jag hittat dessa bilderna! Jag hittar en massa bilder som jag sparar och glömmer var jag hittat.....

16 kommentarer:

Cin sa...

Jul? Nä, nu får du lugna dig lite! ;) Jag har fullt sjå att få in i huvudet att det är oktober redan, så tänka på julen har jag inte hunnit med ännu. Men som du säger så säger det bara pang, och så är den här!

Poppins sa...

Nu när mörkret lägger sig tidigare om kvällarna, börjar jag också få en liten släng av jul-sjukan. Men egentligen är advent jag längtar efter, just som du säger, att få pynta, tända ljus och mysa...
kramar

Marie sa...

Jättevackra bilder. Jag längtar till december och 1:a advent när man får börja pynta. Tycker veckorna innan jul är det allra mysigaste.

Kram Marie

Lavendeldoft och vita spetsar sa...

Men OJ!!! Hur har jag kunnat missa din finfina blogg!!! Har suttit nu o tittat runt och du har verkligen fint!!! Och så duktig du är på blomsterarrangemang och kransar dessutom!!!
Hit kommer jag tillbaka jag länkar dig dessutom, hoppas det är ok!/ Linda

Marina sa...

Jo, jag kan längta lite till julen.Men först mera höst, sen den underbara adventstiden.

Mysiga lantliga ting sa...

Ja jag börjar oxå längta efter julen...!
Efterlyser lite tips på julpyssel på min blogg idag =)
Den där "adventsljusstaken" var kanonfin tycker jag.
Kram.

Lotta sa...

Här har du en julälskare till! Jag börjar fundera på juldekorationerna nu i oktober och kan knappt vänta tills det blir 1:a advent. Det är ju så härligt, för då återvänder ljuset i form av alla vackra stjärnor och stakar och ljusslingor i trädgårdarna!

Underbart!

Ha en härlig helg!
Kram
Lotta

SKATAN sa...

Ja du, det ser verkligen härligt ut. vem börjar inte längta när man ser sådana bilder?!

Önskar dig en trevlig helg och hälsar dig välkommen in i mitt nya näste : )

Elzie sa...

Håller med dig. Älskar också julen och allt som därtill hör. Speciellt advent när man får tända det första ljuset. Det har varit något särskilt med det sen man var liten. Hoppas du får en bra helg.
Kram Elzie

stina sa...

Hejsan! Hittade till din blogg nu i kväll och här fanns mycket fint! Vad fint bordet blev,jag har ett likadant som jag har funderat länge på om jag ska måla ! Nu SKA jag måla det för nu vet jag ju hur fint det blir! Kram Stina

lotta sa...

Jag också - men det vet du väl.... jag älskar att pyssla och dona och första advent kan jag förbereda redan 1 november :) Fina bilder - och nu fick jag tips på adventsljustake i betong! Får se vad tiden räcker till... =) Har plockat mossa i fredags när vi var i skogen och plockade svamp, skall se vad det bli av den.... Ha en riktigt skön helg! 8`)

Uppe på vinden sa...

Visst längtar man litegrann.....får man säga det högt när höstsolen strålar ute??? Inatt kom jag hem från Paris...så idag blir det tvätt och massor av bloggande! Kram!

Guldkant På Livet sa...

Än var du hittat dem så var det väldigt vackert! Adventsljusraddan var läcker! Jag gillar också julen och allt som hör därtill! Trevlig helg! Mari.

Tibbinge sa...

Ville bara bjuda in till Tibbinge, en plats i fantasin, fylld med vardagsdramatik och ingenting.

http://tibbinge.blogspot.com/

vänliga hälsningar
Petra Uhlv, webmaster

Mia sa...

Oi, har du kommet i julemodus allerede...? Visst er det koselig med jul, og den krever sine forberedelser (helst i god tid...) men jeg prøver å ikke tenke så mye på det enda. Er så redd for å gå lei før julen egentlig er her. Men noen julepresanger er jo blitt handlet inn og til og med et par julekuler fra Lisbeth Dahl kjøpte jeg nå i København for de var bare sååå vakre...

vildängel sa...

Oj, näe julen ligger långt fram i min värld....