fredag 2 november 2007

Nu är den snart här!


Tidningen Vakre Hjem & Interiör..... Har längtat efter julnumret!! Snart kommer även Lantliv och det skall bli så spännande att se Annettes juliga hem!

bild: Butik Sophi
Jag har börjat fundera över lite pyssel inför julen. En sån här krans/ljuskrona skulle jag vilja ha i vårt vardagsrum!
Det märks att många som bloggar börja längta till jul och allt pysslande.
Men först skall jag ha födelsedags kalas i två dagar. Sambon brukar skratta åt mig för att jag alltid skall fira i så många dagar. Men vad gör man inte för lite kalas!!
Ha en skön helg!!


9 kommentarer:

Guldkant På Livet sa...

Hallå där, oj ja va mycket vackert det finns och den butiken OCH den tidningen är en njutning för ögat... Jag minns du "suktade" efter min ljusstake i vintras med, jag köpte den förra året på Åhléns, de har i af röda där har jag sett, du får köpa en och måla den.. : ) Trevlig helg, Mari.

Randi sa...

Håller med dig - visst är det vackert med krans/ljuskrona! Jovisst verkar det vara mycket julpynt bland bloggarna, men jag ska hålla på mig...*fniss*... till första advent i alla fall.

Önskar dig en riktig skön helg!

Mysiga lantliga ting sa...

Ja åh så vackert med en sån krona! Det är bara att pyssla ihop eller dekorera! Jag tror man påverkas mycket av alla bloggar med jullängtan, för jag ser oxå framemot jul snart =)
Kram.

Marie sa...

Här vankas det också kalas i helgen, fast bara på söndag. Däremot är vi två födelsedagsbarn, både jag och lilla V fyller år med bara någon dags mellanrum så det blir gemensamt kalas.

Grattis på födelsedagen!
Kram Marie

Under en vind sa...

Då får man gratulera då!! Hoppas att du får härliga kalasdagar!
Vakre hjem bjuder på massor och likaså månadens Lantliv! Så mycket mysiga julhem! Anettes kommer den 4 december....dit längtar man ju också....
Önskar dig en toppenhelg! Kramar!

vildängel sa...

Jag är inte mycket för julen i vanliga fall men med tanke på alla bloggar man läser som redan håller på med julpyssel är det ju inte utan att man dras med lite grann av bara farten....*s*

Lilla Blanka sa...

Hittade in hit via en annan blogg, vad jättefin blogg du har..!
Nu skall jag kolla lite mera :)

Lime sa...

Ja, visst är det så att man längtar till julen. Det ska bli så kul - nu igen. Jag väntar också på tidningen Lantliv och reportaget om Anette. Ska bli jättespännande.

Ha en fortsatt skön helg!

Elaine sa...

Var i en affär i går och såg en fantastisk krona/krans. Blev så inspirerad och funderar på att försöka knåpa ihop en till jul.
Hoppas födelsedagsfirandet har varit strålande och att du haft en skön helg........
Klem!