onsdag 7 november 2007

Presenter

Tänkte att jag skulle visa några av presenterna jag fick när jag fyllde år! För er som inte håller på med scrapbooking, så kan jag förklara för er vad den manicken är för något som man ser på bilden.... Det är en sorts stans som man kan stansa ut bokstäver, hjärtan mm. Har kikat på en sådan en längre tid, men inte riktigt unnat mid den.... Så fick jag den av käre Sambon!! Nu skall det stansas!Tack alla för presenterna!!!11 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka fina presenter!

Lotta sa...

Åh vad fina presenter du fått! Grattis i efterhand!
Kram
Lotta

Mia sa...

Vilka underbara presenter du fått! Grattis i efterskott! kram

vildängel sa...

Oj man får gratta i efterskott med en liten virtuell tulpan då :D

Cin sa...

Där va plankan med! :) Supersnygg! Alltid lika kul att fylla år. Om nån vecka ska jag gratulera Tekniker'n på hans dag. Ska bli spännande!

Marie sa...

Så många fina presenter du fick!

Kram Marie

Under en vind sa...

Wow!!! Det där presentbordet var verkligen kanon!! Kram!

Elaine sa...

Sköna presenter!
Jag vill också ha en sån grej att stansa ut bokstäver. Har spanat in den men som du säger kostar det ganska mycket......och så är det så mycket annat man vill att pengarna ska räcka til........
Ha en fin dag!
Klem!

Mysiga lantliga ting sa...

Det var inga dåliga presenter! Så mycket fint. Och så skoj med egen stans, bokstäver går det ju i massor!
kram Johanna.

Marina sa...

Åh, vilken lyx med en bokstavsstans (ja till anna tockså). Jag vill ha en sån men de är så dyra. Snäll sambo du har. Järnurnan har jag en likadan faktiskt. Himla snygg!

Guldkant På Livet sa...

Grattis i efterskott!! Så mycket fint du har fått, jättevackra ting, glaskupan, mössan , vinglasen är jätetfina och en sån järnkruka har jag med! Ha en fortsatt skön helg med alla fina presenter! Mari.