lördag 7 juli 2007

Dags att prova nytt

Nu har jag tagit steget att prova att ha min blogg via bloggspot. Visst trivdes jag på trädgårdsblogg, men det skadar aldrig att testa något nytt. För er som inte känner mig, är jag 27 år och bor i ett litet hus i Halland. Vi köpte huset för två år sedan och har små pysslat lite. Huset är byggt 1890 och vi är de fjärde ägarna, så folket måste ha trivts lika bra som vi gör! Vi började med att sätta in en ny kakelugn, måla om och sen kom lusthuset och en liten köksrenovering, trädgården och nya projekt och drömmar finns ständigt i tankarna!
Mina intressen är framförallt inredning såväl ute som inne, dressyr, (har min häst hos grannen), att göra kransar och andra blomsterarrangemang, göra egna kort och mycket annat! Välkomna åter!

4 kommentarer:

Guldkant På Livet sa...

Hallå där och välkommen till bloggvärlden, för andra gången ! Nog för att du hade en fin blogg men jag ser att denna är ännu finare! Kul att du vågade! Jag ska genast byta din adress bland min länkar! Du har såna gulliga bilder med stövlar och din spis i köket är sååå fin! Mari.

Guldkant På Livet sa...

...glömde säga, vackert arrangemang med hjärtan på tråd och fågelbo med !

Poppins sa...

Hej! Din nya blogg är jättefin. Jag ska genast länka om.
Ha det bra! kram

karin a sa...

Hej Lina! Lycka till med nya bloggen, ska bli kul att följa dig här med. Lägger in en länk till dig för du har alltid kul saker på gång och ditt lusthus är kanonfint.