tisdag 10 juli 2007

Sista veckan innan

SEMESTER!!!

Härligt skall det bli! Vi har inget särskillt planerat mer än att måla fönster och lägga sten, vilket nog kommer ta några dagar....
På jobb är det ganska lungt, trodde jag i alla fall att det skulle bli... Halva styrkan har semester och jag trodde att jag skulle hinna få undan lite papper... Men det blir inte alltid som man planerat. För er som inte vet, så jobbar jag som arbetsledare på ett större byggföretag och i dag var vi en man kort och jag fick rycka in och gjuta! Himla roligt är det att gjuta, måste jag säga, så det gjorde mig inget! Dessutom är det roligt att visa alla "Gubbarna" att jag inte är rädd för att ta i och bli skitig. Jag har varit med vid de andra gjutningarna också för att lära mig det verkliga jobbet också, inte bara beställa betongen. Roligt, men ack så trött man blir.....Jag gillar verkligen betongsaker... Som ni såg i förra inlägget så köpte jag en ny betongsak nu... Mina favorit betongsaker är förutom mina fågelbad, mina ljusstaker, lejonhuvudet, hjärtat och My Donna!Har ni några favorit saker i något särskillt material?

3 kommentarer:

Guldkant På Livet sa...

Vilket häftigt jobb du har!!! Å jättefina betongsaker i ditt hem, vackert lejonhuvud, hjärta och ljustaken gillar jag verkligen, gjut lungt nu då och ha en skön semester nästa vecka!! Mari.

Poppins sa...

Jag gillar dina betongsaker. Själv har jag en gargoyle, gjuten i något stenliknande material, som jag älskar...

lotta sa...

Kan tro att gjuta på jobbet är annat än att gjuta kruka i form ;) Materielet för pyssel varierar efter årstid, just nu är det betong, färg men sedan i vinter blir det säkert både garn och tyg. Lejonhuvudet är väldigt vackert - har du gjutit det själv?