måndag 5 november 2007

Dukning

I helgen hade jag lite födelsedagskalas. I lördags för mina vänner och på söndag för familjen. Bjöd vännerna på trerätters och familjen på söndagssoppa (lax) och tårta. Jag tycker att det är roligt att duka extra fint när man skall ha kalas. Använder gärna mitt finporsilin (Kunglig Dansk) som jag fick av mormor när jag var liten och silverbestiken som jag fått av farmor.

Bliommor och ljus är ju ett måste! Denna ljusstaken-krukan fick jag av mamma och pappa förra året. Köpte rosor i oranga färger (passase bra till pumpor) och stack ner dem i oasis som jag lagt i krukan. Garnerade med lite morötter, äpple, spansk mossa, murgröna, kastanjer och vitlök för att göra det lite annorlunda.



Jag fick många fina presenter! 8st vinglas med blomsterranka på, Rostig "urnkruka", berlock till mitt armband, fler servett ringar som är som vaser, vin och ost, ett vitt mateus fat, tårtfat med glaskupa, stickad mössa, presentkort, biljett till Göteborg Horseshow, en jätte fin bräda som A skrivit på.... Oh det är ganska roligt att fylla år.... Eller hur?!

11 kommentarer:

Cin sa...

Vad coolt det blev. Gäller att våga bryta mönster och det är du fantastiskt duktig på!
Blir ju onerkligen nyfiken på den där brädan som A är "skyldig" till... ;)
Ses ikväll!

Marina sa...

Vilken dukning!!!!!!

Solsjö - Under en vind sa...

GRATTIS till dig, låter som ett toppenkalas, både vad gäller gäster och presenter! Gillar din dukning så!!! Ha en bra vecka! Kram!

Marie sa...

Vilket vackert blomsterarrangemang! Jättefin dukning och det låter som du fick många bra presenter. Hihi, vi är visst födda samma datum, vad lustigt!

Ha det bra!
Kram Marie

Dorthe ♥ sa...

Ååhh tack snälla du för din gulliga kommentar. jag har länkat till dig...du visar sååå mycket fint. Nu ska jag kika runt här hos dig :o)
Kram
Dorthe

Elaine sa...

Grattis i efterskott!
Vilket kul arrangemang med frukter och grönsaker. Jätteläckert!
Visst är det roligt att fylla år...jag får vänta tills i december jag, men ofta blir jag bortglömd i all julstress...hi,hi....
Ha en fin dag!
Klem!

Goa sa...

Grattis i efterskott..!
Vilken underbar dukning!
Så duktig du är!!!
KRam och ha en toppen tisdag!
Goa

Poppins sa...

Grattis i efterskott! Och vilket snyggt fat/ljusstake, särskilt med ditt fina och orginella arrangemang.
kram

Lotta sa...

Vad fin dukning, härligt höstig! Och visst är det underbart att få paket! Det blir jag aldrig för gammal för!

Ha det härligt! Grattis i efterskott!
Kram
Lotta

Anonym sa...

Vad jättefint du dukat.

Marie sa...

Hej Lina!
Grattis på födelsedagen!
Kram Marie