tisdag 20 november 2007

Paket med Posten

I går när jag skulle hämta posten hade jag fått ett stort kuvert med fina urklipp på. Jag rev snabbt upp det och i kuvertet låg det en jätte söt liten påse innehållande julens dofter.

Jag hade lyckats bli en av de tre första som kommenterade på Maries blogg och fick då denna jätte söta påse! Det doftar juvligt i vardagsrummet nu!

Förtillfället är annars vardagsrummet upp och ner... Vi håller på att byta kommod, spegelskåp och lite annat i badrummet. Vårt badrum är väldigt litet och har plastmatta på golvet och väv på väggarna och en väldigt tråkig duschvägg. Vi har pratat om att fixa till det, men det för ju mycket med sig.... Och tanken är att vi skall bygga till huset inom några år och då är tanken att badrummet skall bli tvättstuga. Därför har vi inte velat lägga ner för mycket pengar på det i nuläget. Men det har varit ett rum som jag haft lite ångest över, tycker det varit lite småäckligt och inte alls så som jag vill ha det. När spegelskåpet dessutom bara haft en spegel sedan i somras och rostfläckar på kommoden har det sett ännu värre ut!

Förra veckan kom jag över en kommod, handfat, spegelskåp till väldigt bra pris (Det är ek, hade hällre haft vitt, men det fanns inte...) och då tyckte vi att vi kunde unna oss att sätta in nytt, även om det skall ut igen och då kan vi ju dessutom återanvända de nya grejorna i ett nytt badrum. Så nu håller vi på att måla till det, få alla sakerna på plats och vardagsrummet fungerar nu som förråd, verktygslåda mm... Jag låter det vara så och tar en rejäl julstädning nästa vecka. Då blir det ju dessutom ännu finare!!

Ha en skön vecka! I morgon och fredag är det kurs med jobb och sen till helgen blir det pepparkaksbak hos mamma!

13 kommentarer:

My White Cottage sa...

Vilket härligt paket att få på posten! Lyllos dig!!! Spännande att se hur det blir i ert badrum när ni gjort er make over! ;)
Angånde mitt soffbord; menar du det i vardagsrummet eller det i tv-gästrummet?!? Hur som helst så kommer det med svart underrede (vardagsrummet) från en butik i Linköping som heter O´haras, det lite större med vitt underrede (tv-/gästrummet) kommer från en butik i Leksand som heter Lantliv. Jag älskar dom båda!! :)
Kram från Jenny

Solsjö - Under en vind sa...

Vilken fin present!! Såg dem inne hos Marie också, hon är ju jätteduktig på att sy trots att hon aldrig gillat det....En ny talang!
Hoppas allt är bra och att du får lyckade kursdagar och mysigt pepparkaksbak!
Själv har jag idag varit en tur till butiken i Smålandsstenar...blev lite inköpt.....*ler*....
Må gott, kram!

Dorthe ♥ sa...

Åååhhh påsen är ju alldeles underbar!!!

Kram
Dorthe

Unknown sa...

Så underbart att få såna små paket som en liten överraskning.
Skall li spännande att se resultatet när ni blir klara.
Det blir säkert fint, i alla fall mycket bättre än innan i varje fall.
Hälsa mamma och ha det gott
Kramisar Jeanette

Marie sa...

Vad roligt att du blev glad för påsen! Hoppas vi får se bilder när badrummet är färdigt!

Ha en bra fortsatt vecka!
Kram Marie

n o r d i n g å r d e n sa...

LYCKOST!!! Som fick en sån fin julpåse!! Hjärtat var jättefint det med!! Mari.

Marina sa...

Vilket härligt paket du fick! Jättefin påse.

Mia sa...

Åh, det var da en alldeles nydelig julepose med godlukt du har fått i posten, koselig med slike pakker! Spennende også med deres planer for badet, gleder meg til å se hvordan det blir, om enn mindlertidig. Ønsker deg en kjempefin helg, med pepperkakebaking og det hele...!

n o r d i n g å r d e n sa...

Skrev en kommantar till inlägget under i dag som jag hade missat totalt!! : ) Mari.

cicci sa...

Hejsan!

Nu har jag lyckats sno åt mig lite tid för att kika runt hos er. Vilken härlig helg vi hade förra veckan., det måste vi göra om!
Lyllos dig som fick en av Maries vackra påsar, hon är så duktig!
Ha det bra.
Kramar Cicci

Elaine sa...

Påsen var ju så söt, jättefin!
Vad skönt att få i ordning på badet.Jag måste bara inse att våra badrumsplaner får läggas på is till efter julen. Ibland skulle man önska att dygnet hade några extra timmar och veckan en extra dag så man kunde hinna med allt man har lust att göra.
Ha det så fint!
Klem!

Nina sa...

kämpeflott påse du fick på posten....kramar och ha en härlig vecka

Goa sa...

Hej, du godingen...bara jag som smyger och vill tacka för din gulliga kommentar..:)
Vilken underbar påse...mmm!
Hoppas du bara mår bra!!
KRam i massor och ha en toppen tisdag!!
Goa