torsdag 17 april 2008

Fredag

Så var det fredag igen! Tänk vad tiden går fort!

Veckan som gått har varit som vanligt... Jobb, ridning och lite hemarbete. I tisdags var faktiskt Hallandsposten hemma hos oss och gjorde ett reportage om vårt lilla hus och inredning. Det skall komma med i en extra bilaga som kommer ut på tisdag. Skall bli spännande att se vad de skrivit och tagit för bilder! Jag vet att de tog på lite som jag hoppas inte! kommer med....

I kväll skall jag träna dresyr med Bosse och sen blir det nog lite räkor och vitt vin som Sambon skulle fixa färdigt tills jag kom hem. I morgon blir det åter igen träning och sen skall jag, Mamma och Svärmor åka till Västra Strö b.l.a Det skall bli så roligt! Hittar alltid fina saker där! Om inget annat är man full av inspiration. Annat som händer i helgen är att jag skall försöka påbörja målningen av furupanelen på ovanvåningen. Börjar i lilla rummet så att man inte har röra på hela ovanvåningen samtidigt....

Jag blev utmanad av Marina att lista lite saker om mig själv....

Tre namn jag går under Lina, Schäfern (av gubbarna på jobb...) Gumman (av Sambon..)

Tre saker som skrämmer mig Hemska och otäcka människor som har sjuka tankar i sina huvud och som inte låter det vara tankar utan även utför sjuka handlingar! Att köra när det är halt ute och Mörkret ibland.

Tre saker jag har på mig Jeans, Pikétröja och ett brunt skärp

Tre sanningar om mig själv Vill ha ordning och reda på mina saker, allt från trädgård till garderob, hemmet ekonomin mm
Om jag är stressad har jag väldigt lätt för att brusa upp och ta allt personligt!
Är nog ganska omtänksam.


Tre saker jag verkligen vill ha Ett gott och friskt liv, även för mina vänner och släktingar och familj. Just nu skulle jag vilja ha mycket nya inredningssaker.... och en glasveranda...

Jag skickar denna vidare till Anna och Sara som även annordnar bloggträffen nästa helg! Det skall bli så roligt!!

Ha en trevlig helg!

15 kommentarer:

Cin sa...

Verkligen spännande med HP! Kan man komma åt artikeln via nätet tro?
Önskar ern trevlig helg och hoppas solen lyser på dig i helgen.
Kram Cin.

Gårdsromantik sa...

Ha en trevlig helg du också!

Kram Maud

MY WHITE COTTAGE sa...

Vad kul med inredningsreportaget! Som Cin säger, tror du man kan kolla på det på nätet?!?

Så kul med ett besök på Västra Ströö, jag har faktiskt inte varit där sedan vi var på bloggträffen. Måste nog försöka ändra på det! :)

Ser fram emot nästa helg då vi ses igen - ska bli jättekul!

Önskar dig en fin och solig helg!
Många kramar Jenny

Under en vind sa...

Kikar hastigt in på min rast och då är man utmanad..hi hi....får fundera på den då jag åker tillbaka till jobbet....återkommer, nu måste jag kila! Kramis till dig!

Marie sa...

Vad kul med reportaget! Säger som de andra, kan man läsa den på nätet? Annars får du ta med dig tidningen på bloggträffen så vi får se!

Ha en härlig helg!
Kram Marie

MiaMaria sa...

Hej!

Så trevlig med besök från en tidning.....

TReVLIG HELG!
MIamaria

Anonym sa...

Hej igen
kan inte kommentera utan att vara anonym och det vill jag inte vara men så får det bli. Tack för ditt erbjudnade att få komma. Skicka gärna ett nytt mejl så skall jag lägga det i tips-mappen. Kommer jag till Halmstad så kan jag höra av mig.
Ha en riktigt bra dag i lusthuset.
Annika
www.naturligating.se

Bodil sa...

Jasså Hallandsposten har varit hos dig. Skall bli kul att läsa för det är nämligen min dagstidning också. Vi kanske bor nära varandra, men jag känner inte igen ditt lusthus.
Jag tror att jag har kikat in här förut. Bloggen är jättetrevlig.
Ha en skön vårhelg!
Kram

White Season sa...

Blir så avis när jag ser din fina häst, har själv alltid haft häst, inte nu tyvärr... Härliga bilder du visar... Önskar dig en härlig söndag i solens tecken, Kramar Malin

Under en vind sa...

Hej!! Hoppas att helgen varit mysig och att ni hade en bra tripp neröver! Vad har shoppats??? Vi har knappt varit innanför dörren...har mest varit ute och umgåtts medvännen solen! Idag ör det gråare så jag passar på att blogga runt lite, man missar mycket på bara några dagar.....
Nu börjar nedräkningen....bara en vecka kvar! Kram!

Marina sa...

Kul att läsa din svar! Spännande med tidnings besöket. Jag hade varit supernervös.

Stinsahuset sa...

Hej!Lina
Har du haft en bra helg?
Kom ni till Västra Strö? Jag längtar dit.Så kul med Hallandsposten, får köpa tidningen kommer de imorgon?
Kram Birgitta

Bodil sa...

Hej igen och tack för din kommentar! Självklart får du länka, jag blir bara stolt. Jag lägger en länk till dig också för jag gillar din blogg jättemycket.
Hur gick det i Västra Strö? Fick du shoppat något fint?
Och så lite om scrapbooking. Jag scrappar stora blad också 30x30 cm oftast. Men nu på senare tid har jag istället valt att scrappa i lettersize. Det är ungefär som ett A4. Jag har ett par album fulla med scrappade sidor. Men nu har jag tänkt lägga upp det på ett annat sätt. Jag tänker jobba med flera album samtidigt. Ett album för varje barnbarn, familjen och släkten, trädgården, hundarna, naturen och kanske några andra. Och efterhand som man fotograferar och scrappar så sätter man in sidan i lämpligt album. Tror att det blir en bra lösning. Sådana här minialbum är bland det skojigaste jag vet att pyssla med. Jag vet inte om man kan köpa något färdigt paket med material, men annars är det inte så svårt att plocka ihop. Till minialbumet som jag visar behöver man en albumsstomme (som ett dragspel) 2 enfärgade papper och 2 mönstrade, lite band, några brads (påsnitar), 1 chalk att färga kanter med och en matchande penna, lite blommor, och kanske lite annat att dekorera med som passar i färg. Se till att det matchar så bra som möjligt för då blir resultatet bäst tycker jag.
Börja med att tänka ut ett tema, ta sedan foton och köp därefter materialet så att det matchar de flesta fotografierna.
Om du inte går på kurs kan du anmäla dig till någon scrapträff som anordnas av bl a Pysselgården i Oskarström. Man kan alltid få råd och hjälp vid sådana träffar.
Brunsons i Halmstad är också en bra affär.
Små Ting tycker jag absolut att du skall besöka. Ta mamma och svärmor med dig. Butiken ligger strax utanför Harplinge mot Kvibille. Själv bor jag i Kvibille.
Njut av våren!
Kram

Under en vind sa...

Hej vännen!!

Hoppas att du haft en bra dag! Här har jag äntligen landat efter arbetsdagen! Har varit ensam med 18 6-åringar idag då kollegan var på kurs, det hargått jättebra! Då vi kom hem passade vi på att njuta i solen!

Jag kan tyvärr inte hur man kör till Tånnö via ert håll, har alltid bara åkt från andra hållet...men Anna kan! Det blir ca 1 mil närmare sa Anna....Vi ska ses hos Malin ca 9.30.
iallafall....

Jag har svarat på din utmaning, men bara på Sagans Solsjö, kika in där!

Ha en skön kväll, nu ska jag natta barn! Kram!

Under en vind sa...

Bara jag igen...fniss...fyller snart hela kommentatorsfältet.....
Måste bara skriva och berömma reportaget i tidningen, vad bra det var och kul att du var med på bild! Det fanns bara ett fel....man satt hela tiden och hoppades på flera sidor från ditt hem....fniss....du har ju så mycket mer fint att visa!
Ha en bra tisdag! Kram!