onsdag 2 april 2008

Kedja

Jag har länge letat efter en kedja som jag sett många har, men inte hittat någon... Men när vi var hemma hos svärföräldrarna i Påsk, så hittade jag en i deras lokala Blomsteraffär! Nu hänger den på spegeln i hallen med foto på Mormor, farmor och farfar och ett litet kort som jag köpt i Danmark.På bilden ser ni även min fina skylt som jag köpt av Ylva Skarp, när jag var i Dalarna i somras.

Ha en bra dag!

12 kommentarer:

Under en vind sa...

Vad fin den är!!!! Kram till dig!

Mamma Millan sa...

sååå fint!!

~~* W I T H ♥ L O V E *~~
Millan!!

Jeanettes hus sa...

Det blev kanonfint!
Gillar alla skyltar som Skarp gör, så fina!
Hoppas att allting är bra med dig och din mamma
Kramisar Jeanette

Lilla Trollbacken sa...

Visst är dom fina dessa kedjor. Har oxå ett par hängande i fönster och på spegel.
Kram
Gabrielle

Jes/Vita villa vila sa...

Tack för dina rara ord om min blogg. Niger ☺ !
Du får jättegärna länka det är bara roligt!!!

Vilken himla härlig blogg du har då...måste kika mer nu ♥

Jes

SEASIDE LIVING sa...

Vad kul att du hittade en kedja! Jag har också en, den hänger just nu i vårt tv-/gästrum men jag är sugen på att hitta en ny plats åt den, har funderat på att hänga den över en spegel, precis som du gjort!

Nej, jag har inte läst Mia Törnbloms bok, men min moster har och hon tipsade mig om detta upplägg! Har du läst boken? Funderar på att göra det...

Många kramar från Jenny

Lisa Stevens sa...

Vilken fin blogg du har! Här ska jag definitivt titta in oftare. Har precis startat egen blogg och försöker hitta favorit länkar. Titta gärna in på min - www.klinta.blogspot.com.

Hälsningar Lisa

Inredningsgalen sa...

De är verligen söta! Kul att man så lätt kan ändra dem och hänga på något nytt!

Toner sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Toner, I hope you enjoy. The address is http://toner-brasil.blogspot.com. A hug.

Anonym sa...

Testing testing

Marie sa...

Vad fint det blev med kedjan på spegeln! Min hänger i ett litet fönster i sovrummet just nu.

Ha en trevlig helg!
Kram Marie

Anonym sa...

情趣用品,情趣,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲