tisdag 18 december 2007

Gran och Julklappar

Jag har inte riktigt bestämt om vi skall ha stor gran eller inte.... Vi har precis fått ett matrumsmöblemang av Sambon mormor, så platsen är knapp i vårt lilla hus... Men än så länge så har vi en liten som jag gjort.

Jag virade en liten 10 ljusslinga runt runt en blomster pinne som stomme. För att forma granen använde jag en hel spoltråd som jag virade ut och trasslade ihop och trampade på den, så att jag fick den platt. Formade denna som en kon runt pinnen. Pinnen stack jag ner i en kruka som jag lagt lera i (för att få den stabil). Jag dekorerade sedan granen med pinnar med lava på och tallbarr... Vips, så hade jag fått en liten annorlunda gran!


Är dock ändå lite sugen på en liten gran.... Kanske fixar det i helgen. Vi skall inte vara hemma så mycket under julhelgen, så det blir först i mellandagarna vi får njuta av den i så fall. Än så länge så njuter vi av minigranen.

I går slog jag in lite julklappar. Här är en som mamma skall få.... För att göra henne lite nyfiken.... Tror att jag köpte pappret på Lagerhouse förra året och etiketten har jag gjort själv.


Ha en bra onsdag!

5 kommentarer:

MiaMaria sa...

Härligt vacker gran och paketet är ju vackert inslaget.

Tallrikställena kommer från MIO...

HA´det så bra denna onsdag!
Miamaria

Cin sa...

Vilken häftig gran! :)
Kram Cin.

Marina sa...

Det är roligt att göra vackra paket. Ditt är verkligen snyggt. Granen var ju fin och ovanlig!

Goa, skåne sa...

Hej på dig sötnos...och tack för dina gulliga kommentarer!
Nu har jag suttit och suckat och ojat...länge!
Du har så himla vackert hem och du är så kreativ att jag ramlar!!
Din gran är bara helt underbar !!
Ha nu en fortsatt fridfull vecka och njut av allt ditt vackra!!
Massa kramar till dig...från mig!

Marie sa...

Vilken vacker gran, du är så kreativ och har så mycket idéer. Inspirerande!

Mina tomtar köpte jag för flera år sedan för halva priset i en butik här på orten där jag bor. Tyvärr har de inte längre kvar Maileg i sitt sortiment, snyft!

Kram Marie