lördag 15 december 2007

Julkort

På söndag är det sista dagen att få iväg julkorten med julpost!! Jag började i höstas med att göra de första julkorten. 20st fick jag ihop. Vi har varit några vänner som träffats två gånger också och pysslat ihop. Då kan man låna stämlar och annat av varandra och få ihop lite olika motiv. De flesta stämplarna jag har är från Magnolia, så det var roligt att få låna lite andra! Men det bästa är nog att man fikar, snackar och ger varandra inspiration.


Trevlig helg!!

11 kommentarer:

Randi sa...

Så mycket kreativitet! Helt otroligt så många olika kort du producerat. Jag gör bara en enda variant!
Dina vänner måste bli överväldigade av din konstnärliga ådra!

Att din man inte vill ha en liten hund känner jag väl till. Männen i min familj ville absolut inte ha en liten hund - det var t.ex. bara "skit" på snöre m.m. Men jag hade bestämt mig. Jag ville ha en hund, som jag kunde ha med mig i kabinen när jag flög och det gjorde jag ofta. Jag köpte min första westie utan övriga familjens acceptans och när jag väl kom hem med henne så blev de omvända. Idag har vi vår andra westie. Det är stor hund i liten förpackning. Alltså en riktig tuffing, som tål det mesta; offpist-åkning, bergsklättring, flygturer mm. Så ge inte upp!
Ha en fortsatt skön helg!
Stor kram Randi

MiaMaria sa...

Oj så kreativ du varit så många och så himla fina jukort!

Trevlig Helg!
Miamaria

En inredoholic sa...

Gud så kreativ.. jag är imponerad. Själv köpte jag färdiga i år...

Men det får väl gå det med.

kram

stina sa...

Vad många kort! Jag är inte klar med mina än!!! Får göra i morgon ....sålde alla mina (67st)så jag måste fixa nya Kram stina

Elaine sa...

Det är så trevligt att få handgjorda julkort, man sätter extra stor pris på det. Vi gör julcd istället för julkort sen tre år tillbaka. I år blir det fjärde skivan. Alla i familjen håller på med musik/jobbar med musik och maken har eget studio, så det blir att plåga familj och vänner med våra egenhändigt inspelade jullåtar istället.
Ha det så bra!
Klem!

Inmycarport sa...

Så fina julkort du gjort. Vilket arbete du lagt ner.
Trevlig advent!

Under en vind sa...

Såååå mycket fina kort!!!! Kul att få se! ha en skön söndag! Kram!

Marie sa...

Jättefina julkort, vad du är duktig!

Ha en bra vecka!
Kram Marie

Annika sa...

Gud, vad många du har gjort, jag måste se till att få iväg mina få.... Du har helt klart bättre självdisiplin än jag. Jättefina allihop!
Måndagskram!

MmeKnorr sa...

Vad duktig du är! Jag har gjort tre kort i år. Har precis skrivit ett inlägg i trädgårdsbloggen om min julkortsångest. Men innan det var färdigt blev det äkta hemköpta kort istället. Får ta revansch nästa år! Saknar dina inlägg på trädgårdsbloggen men jag har kikat här istället!

Jenny/Mme Knorr (Annelunds trädgårdsblogg)

Inredningsgalen sa...

Så flitig du har varit!
De är verkligen jättefina.