fredag 14 december 2007

Vårt badrum


Som jag berättat tidigare gjorde vi en liten uppfrächning i vårt lilla badrum förra månaden. Vårt spegelskåp hade bara en spegel och kommoden var smutsig av rostränder från plåten som satt runt handfatet och jag tyckte inte alls att det var särskillt trevligt.... Som jag också berättat tidigare, har vi planer på att bygga till vårt hus och då är planen att badrummet skall bli tvättstuga. Därför ville vi inte lägga pengar på en totalrenovering, när vi inom några år skall riva ut det...
Jag fick möjligheten att köpa ett spegelskåp och kommod och handfat till en billig peng och tvekade inte! Så det blev en liten miniuppfrächning...


Hängde upp en lite gardin i fönstret för att få en lite mer lantlig känsla mot de strikta ekskåpen. Satt även in en lite blomma och en liten ljuslykta.


Bad mamma att sy tygpåsar till korgarna i hyllan, även detta för att skapa en mer lantlig känsla. Hon använde sig av mormors gamla handdukar... Det är även mor som sytt den lilla bomullspåsen.


Den lilla toalettpappershållaren har jag köpt i Västra strö tidigare och skylten har Ylva Skarp gjort och den inhandlades i Somras när vi var i Hjortnäs.
Det är fortfarande inte mina drömmars badrum, men mycket bättre än tidigare!

12 kommentarer:

Annika sa...

Hej hej,
vad fint det blev. Tack för tipset om en buxbomskrans, det ska jag fixa till i helgen!!!
Nu är det dax för fredagsfika!!!!

Ha en riktigt go helg, KRAM

annkierix sa...

Så fint!!!
vad härligt att kunna använda gamla fina handdukar..
Alltid så inspirerande att kika in här.
Skylten blev jag oxå avis på!!
Kram och fin helg A-C

Guldkant På Livet sa...

Även om det inte är dina drömmars badrum måste jag säga att det var mycket fint och inbjudande!! Så läckert du julpyntat i lusthuset, jätefint!! Mari.

MiaMaria sa...

Här känner man sig hjärtligt välkommen in ....mysigt du har det.

Ha´en skön kväll!
Miamaria

Marina sa...

Det avr verkligen en fin "tillfixning". Så fina de sydda sakerna är.

Marie sa...

Vad bra det blev, jättefint att använda de gamla handdukarna till tygpåsarna.

Ha en härlig helg!
Kram Marie

Kathys Home sa...

Hejsan hittade in till din sida via nån blogg...kommer inte ihåg vilken..men det är alltid så kul att hitta någon ny...fina bilder och kul läsning..tänkte faktiskt också göra den där Rocky Road jag såg den på Leilas och blev så sugen, jag tror faktiskt mina grabbar skulle uppskatta den också eller vad tror du? Kommer tillbaka..ha en skön lördag..//kat.

Cin sa...

Vad fin det blev, lite synd dock att vi inte fick se några före-bilder...
Ha en skön helg! Kram Cin.

Lotta sa...

Tycker att det blev jättefint! Inbjudande och mysigt!

Ha en härlig helg!
Kram
Lotta

Randi sa...

Det blev ju superfint! Vilken snäll mamma du har. Ser verkligen romantiskt lantligt ut.
Kram Randi

Under en vind sa...

Det ser jättefint ut utan helrenovering! Med små medel kan man förändra ganska mycket!
Idag har jag haft en lugn dag...började förmiddagen med att åka till Malins butik (Älskar sött) tillsammans med dottern. Gjorde givetvis lite inköp...vad ska jag visa snart! Precis när jag skulle åka så dök Marie (vita ranunkler) upp så då hann jag hälsa på henne också! Det var roligt med ett ansikte till hennes blogg också! Under eftermiddagen har jag bara bloggat och njutit av lugnet! Igår hade vi middag här hemma med två andra familjer, det var mysigt för vi hade inte träffats så på över ett år!
Önskar dig en skön löradgskväll! Vi ses! Kram!

Anonym sa...

i fall någon behöver badrumsmöbler så finns det badshop.se på nätet där alla produkterna är billigare än på andra ställen.